Contact

Onze maatregelen rondom corona (COVID-19)

Om uw bezoek aan onze praktijk binnen het gezondheidscentrum zo veilig mogelijk te laten verlopen vragen wij uw aandacht voor de volgende maatregelen.

Bent u ziek, verkouden, of heeft u klachten als hoesten of koorts, dan vragen we u uw afspraak zo tijdig mogelijk te annuleren. Hierbij hebben wij de mogelijkheid om uw afspraak om te zetten naar een online consult.

Verder vragen we u rekening te houden met de volgende punten:

  • Kom alleen naar de praktijk
  • Kom maximaal 5 minuten te vroeg en houd afstand in de openbare ruimtes van het gebouw
  • In de openbare ruimtes wordt gevraagd een mondkapje te dragen. Tijdens uw behandeling hoeft u geen mondkapje te dragen tenzij u het zelf prettig vindt om dit wel te doen.
  • Neem een grote handdoek mee
  • Maak gebruik van het desinfecterend middel in de behandelruimte
  • Wilt u een afspraak maken of wijzigen, dan kunt u contact opnemen via info@oefentherapiehoendiep.nl of 050-36 45 807.

Openingstijden 21 september t/m 12 oktober

De praktijk is van 21 september t/m 13 oktober alleen geopend op de dinsdag en donderdag, en beperkt geopend op andere dagen. Dit in verband met afwezigheid van 1 van de therapeuten.

Vanaf woensdag 14 oktober zijn we weer volledig geopend. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op info@oefentherapiehoendiep.nl of een voicemailbericht inspreken op 050-3645 807.

U bent welkom bij onze praktijk

Vanaf 18 mei kunt u weer terecht voor behandeling in de praktijk! Daarnaast blijft vooralsnog ook de mogelijkheid voor online behandelafspraken behouden.

Bent u ziek, verkouden, of heeft u klachten als hoesten of koorts, dan geldt nog steeds, blijf thuis. Ook moet u thuisblijven indien er leden uit uw huishouden ziek of verkouden zijn.

Een aantal punten om verder rekening mee te houden zijn de volgende:

  • Kom alleen naar de praktijk
  • Kom maximaal 5 minuten te vroeg, houd afstand in de openbare ruimtes van het gebouw
  • Neem een grote handdoek mee
  • Maak gebruik van het desinfecterend middel in de behandelruimte

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen over uw behandeling, dan kunt u contact opnemen via info@oefentherapiehoendiep.nl of 050-36 45 807.

Behandeling oefentherapie tijdens maatregelen COVID-19 (Corona) virus

In navolging op de maatregelen vanuit de overheid en het RIVM hebben wij onze praktijkvoering aangepast.

Wij behandelen momenteel geen cliënten face-to-face in de praktijk. Wel behandelen wij cliënten via een beveiligd videoconsult. Hiervoor heeft u een computer/laptop of een smartphone nodig met camera en microfoon. Op deze manier kan de behandeling op afstand plaatsvinden. Indien u geen computer of smartphone heeft hebben wij ook de mogelijkheid voor een telefonisch consult.

Nieuwe cliënten die zich willen aanmelden voor behandeling zullen ook per videoconsult geholpen worden. Wij hebben onze digitale informatievoorziening uitgebreid en kunnen u voorzien van digitale oefenprogramma's, adviezen voor houding en beweging in het dagelijks leven en verschillende oefenfilmpjes.

Door alle maatregelen zijn wij momenteel beperkter bereikbaar en kunt u ons het beste bereiken per e-mail. Ons e-mailadres is: info@oefentherapiehoendiep.nl. Indien nodig kunt u ons op werkdagen bellen op: 050 - 36 45 807.

We hopen u over niet al te lange tijd weer te ontmoeten in onze praktijk! Blijf gezond in deze tijd.

Brigit Batterman en Thea Kooiman, oefentherapeuten Mensendieck.

Nieuw: de Beweegkuur GLI

Vanaf januari 2020 kunt u bij Oefentherapie Hoendiep ook terecht voor de gecombineerde leefstijl interventie ook wel GLI Beweegkuur. Dit programma is bedoeld voor mensen met overgewicht, die graag willen afvallen en werken aan een gezonde leefstijl. Binnen dit 2-jarige traject wordt u begeleid door een leefstijlcoach, een diëtist en een fysio- of oefentherapeut. Een deel van dit programma is in groepsverband. Het volledige programma wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

Neem voor meer informatie contact met ons op, of met Diëtistenpraktijk Groningen via 050-5779959. Voor meer informatie over de beweegkuur klik hier.

ReumanetNL

Nieuw voor mensen met een reumatische aandoening: ReumanetNL. Oefentherapie Hoendiep is lid geworden van dit landelijke netwerk van specifiek deskundige fysio- en oefentherapeuten. U kunt bij ons terecht voor oefentherapie bij diverse reumatische klachten. Klik hier voor meer informatie over reuma, en hier voor meer informatie over de behandeling bij reuma. Ook kunt u op reumanetnl.nl meer informatie vinden.

Nieuwe specialiatie: handartrose! 

U kunt bij Oefentherapie Hoendiep nu ook terecht voor handartrose. Brigit Batterman heeft zich gespecialiseerd in de specifieke behandeling bij handartrose. Lees hier meer informatie over artrose en alvast drie tips bij handartrose!