Contact

Zorgverzekering 2019 

Bent u goed verzekerd voor oefentherapie Cesar/Mensendieck in 2019?

Voor de meeste mensen (vanaf 18 jaar) wordt de therapie alleen vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Voor mensen met artrose aan de heup of knie wordt de therapie de eerste 12 behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering.

Via zorgwijzer.nl kunt u zorgverzekeringen vergelijken en bekijken hoeveel behandelingen u vergoed krijgt bij uw verzekering.

Wij hebben in 2019 weer contracten met alle zorgverzekeraars.

Week van de Oefentherapie 2018 

Ervaar zelf wat oefentherapie voor u kan betekenen!

U kunt tijdens de week van de oefentherapie van 1 tot en met 4 oktober bij Oefentherapie Hoendiep terecht voor een gratis houdingscheck of een gratis healthcheck. Voor de healthcheck krijgt u een Fitbit (digitale stappenteller) te leen die inzicht geeft in hoeveel u beweegt op een dag! Na aanleiding van de houdings- of healthcheck krijgt u van ons een persoonlijk gezondheidsadvies en kunt u kiezen voor persoonlijke begeleiding hierbij.

Wilt u zeker weten of u direct terecht kunt? Maak dan alvast een afspraak via onze contactpagina

Praktijkfusie 

Oefentherapie Kooiman en Batterman oefentherapie worden samen Oefentherapie Hoendiep! Na een paar maanden voorbereiden gaan wij officieel op 1 september fuseren. U kunt terecht op onze praktijk binnen het gezondheidscentrum Hoendiep (eerste verdieping) aan het Hoendiep 1. Ons nieuwe telefoonnummer is 050 - 364 58 07. U kunt ons via de mail bereiken op info@oefentherapiehoendiep.nl.