Contact

Specialisatie artrose en reuma

Praktijk Oefentherapie Hoendiep is gespecialiseerd in de behandeling van artrose en reuma. Brigit Batterman heeft zich ook gespecialiseerd in handartrose.

Kijk voor meer informatie op de pagina van Artrose of op de pagina van Reuma. Voor informatie over de behandeling kunt u terecht op de behandelpagina van Artrose en Reuma.

Praktijk Oefentherapie Hoendiep is lid van het Artrose Netwerk en van ReumanetNL. Dit houdt in dat wij ons regelmatig nascholen op het gebied van Artrose en Reuma, en in contact staan met andere zorgverleners op dit gebied.

Kijk voor meer informatie op:

Specialisatie bekken/SI-klachten

Op het gebied van bekken en SI-klachten hebben wij diverse nascholingen gevolgd. U kunt dan ook bij ons terecht om te laten onderzoeken waarom u klachten ervaart in het bekken/SI-gebied en welke specifieke oefeningen en adviezen nodig zijn om deze klachten te laten verminderen. Wij zijn tevens gespecialiseerd in bekkenbodemklachten en de behandeling van een diastase.

Klik hier wat bekken en SI-klachten precies zijn, en hier voor meer informatie over de behandeling bij bekken en SI-klachten.

Contactgegevens

Gezondheidscentrum Hoendiep
Hoendiep 1
9718 TA Groningen

050 - 364 58 07
info@oefentherapiehoendiep.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 19:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:00
Vrijdag Op afspraak