Contact

Bekkenklachten

Op het gebied van bekken- en bekkenbodemklachten hebben wij diverse nascholingen gevolgd. Je kunt bij ons terecht om te laten onderzoeken waarom je klachten ervaart en welke specifieke oefeningen en adviezen nodig zijn om deze klachten te laten verminderen. Lees hier wat bekkenklachten precies zijn, en lees hier meer informatie over de behandeling bij bekkenklachten.

Artrose en reuma

Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van Artrose (ook na een gewrichts-vervangende operatie) en Reuma / Bechterew. Kijk voor meer informatie op de pagina van Artrose of op de pagina van Reuma. Voor informatie over de behandeling kun je terecht op de behandelpagina van Artrose en Reuma. Wij zijn lid van het Artrose Netwerk. Kijk voor meer informatie op www.artrose-netwerk.nl.

Psychosomatische oefentherapie

De psychosomatische oefentherapeut helpt bij het verlagen van stress en richt zich op de balans tussen spanning en ontspanning. De behandeling richt zich op ontspanningstherapie, ademhalingsoefeningen en door middel van ervaringsoefeningen en gesprek aanpakken van de oorzaken van de ongezonde stress.

Slaapoefentherapie

De oefentherapeut benadert slaapproblemen vanuit een 24-uurs visie. De oorzaken van je slaapprobleem worden inzichtelijk gemaakt en aangepakt. De invloeden van je dag lopen door in de nacht en een slechte nachtrust beïnvloed je welzijn. Je leert hoe je meer uren slapend in bed doorbrengt, en krijgt maatwerk-advies en ontspanningsoefeningen.

Lees meer informatie over slaapoefentherapie op www.slaapoefentherapie.nl.

Contactgegevens

Gezondheidscentrum Hoendiep
Hoendiep 1
9718 TA Groningen

050 - 571 71 57
info@oefentherapiehoendiep.nl